De nieuwe HBO teaser van Game of Thrones seizoen 8 laat zien dat de White Walkers het land van Winterfell zullen betreden en in het onderstaande fragment onmoeten we de nog levende Stark-familieleden Jon Snow, Sansa en Arya Stark in de crypte onder Winterfell waar de ijzige, bittere kou binnenkomt glijden.

Het achtste en daarmee laatste seizoen van Game of Thrones komt op 14 april (15 april in Nederland) terug met zes afleveringen en zijn te zien bij HBO via Ziggo. Het seizoen zal naar verwachting eindigen op 19 mei en kunnen we uitkijken op de komende sequels die zullen gaan komen. Details over het laatste seizoen blijven nog mysterieus en zijn nog niet onthuld wel dat er maar slechts zes afleveringen zullen zijn die maar liefst ieder meer dan anderhalf uur zullen duren, dit zijn dus gewoon 6 hele films!

Liefhebbers hoeven niet lang zonder hun favoriete serie te doen want na het laatste seizoen van Game of Thrones komt de sequel: The Long Night waar HBO al geruime tijd mee bezig is. Deze serie zal afspelen voor de gebeurtenissen rond Game of Thrones en zal gaan over het ontstaan van de verhoudingen en grenzen van Westeros.

2
Reageer op dit artikel

avatar
1 Antwoord bericht
1 Bericht antwoorden
1 Followers
 
Meest gekozen reactie
Hottest comment thread
2 Comment authors
SusanneJaap Recent comment authors
  Abonneren  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Jaap
Gast
Jaap

De crypte onder de redkeep ik denk dat je de crypte onder winterfell bedoelt