Van het vervolg van Peter Rabbit tot de nieuwste Fast & Furious film, worden veel films uitgesteld en releasedatums verzet door de coronavirus maatregelen, omdat bezoekers niet meer naar bioscopen mogen komen. Sommige van deze films zijn al zelfs met een heel jaar verplaatst en daarom vindt je hier onder een lijst met de uitgestelde films en hun nieuwe (verwachte) release datum.

Zoals elke andere industrie reageert Hollywood op het uitbreken van het nieuwe coronavirus en de aanbevolen maatregelen om de verspreiding van de ziekte af te remmen.

[edit 01/04/2020] Ook in de VS vallen nu rake klappen en sluiten bioscopen hun zalen, In de VS is er nog vooralsnog weinig sprake van beïnvloeding van de resultaten, maar wereldwijd heeft de filmindustrie een flinke klap gekregen doordat ook in China en Europa bioscopen gesloten zijn en alle releases zijn opgeschort. Meeste grote films zijn al uitgesteld en naar verwachting zullen snel meerdere volgen.

Volg dit bericht het zal worden bijgewerkt met extra wijzigingen zodra deze worden aangekondigd.

Ghostbusters: Afterlife

Uitgever: Sony
Originele Release datum: 10 juli 2020
Verwachte Release datum: 5 maart 2021
Meer Film Info

Morbius

Uitgever: Sony
Originele Release datum: 31 juli 2020
Verwachte Release datum: 19 maart 2021
Meer Film Info

Greyhound

Uitgever: Sony
Originele Release datum: 12 juni 2020
Verwachte Release datum: nog niet bekent
Meer Film Info

Uncharted

Uitgever: Sony
Originele Release datum: 5 maart 2021
Verwachte Release datum: 8 oktober 2021
Meer Film Info

Wonder Woman 1984

Uitgever: Warner Bros
Originele Release datum: 5 juni 2020
Verwachte Release datum: 14 augustus 2020
Meer Film Info

Minions: The Rise of Gru

Uitgever: Universal
Originele Release datum: 24 juni 2020
Verwachte Release datum: nog niet bekent
Meer Film Info

Antebellum

Uitgever: Lionsgate
Originele Release datum: 24 april 2020
Verwachte Release datum: nog niet bekent
Meer Film Info

Run

Uitgever: Lionsgate
Originele Release datum: 8 mei 2020
Verwachte Release datum: nog niet bekent
Meer Film Info

Mulan

Uitgever: Walt Disney
Originele Release datum: 26 maart 2020
Verwachte Release datum: nog niet bekent
Meer Film Info

The Woman in the Window

Uitgever: 20th Century Fox
Originele Release datum: 8 mei 2020
Verwachte Release datum: nog niet bekent
Meer Film Info

New Mutants

Uitgever: 20th Century Fox
Originele Release datum: 12 april 2020
Verwachte Release datum: nog niet bekent
Meer Film Info

Antlers

Uitgever: 20th Century Fox
Originele Release datum: 16 april 2020
Verwachte Release datum: nog niet bekent
Meer Film Info

Fast & Furious 9 (F9)

Uitgever: Universal Pictures
Originele Release datum: 2 april 2020
Verwachte Release datum: 1 april 2021
Meer Film Info

The Lovebirds

Uitgever: Paramount Pictures
Originele Release datum: 2 april 2020
Verwachte Release datum: nog niet bekent
Meer Film Info

James Bond: No Time to Die

Uitgever: MGM
Originele Release datum: 26 maart 2020
Verwachte Release datum: 25 november 2020
Meer Film Info

Peter Rabbit 2: The Runaway

Uitgever: Sony Pictures
Originele Release datum: 2 april 2020
Verwachte Release datum: 15 januari 2021
Meer Film Info

A Quiet Place: Part II

Uitgever: Paramount Pictures
Originele Release datum: 20 maart 2020
Verwachte Release datum: nog niet bekent
Meer Film Info

Black Widow

Uitgever: Walt Disney / Marvel
Originele Release datum: 29 april 2020
Verwachte Release datum: nog niet bekent
Meer Film Info

Het Coronavirus heeft een flink effect op de filmindustrie, naarmate het in Europa en nu ook in de Verenigde Staten om zich heen grijpt. En dit ook invloed zal hebben op bioscopen waardoor de uitgevers hun release schema zullen bijstellen. Nadat vandaag bekend werd dat A Quiet Place Part II  zal worden uitgesteld, volgde Universal Studios met het nieuws dat Fast & Furious 9 een heel jaar uitgesteld zal worden.

De officiele release datum voor Fast & Furious 9 staat volgens de verklaring nu op 2 april 2021, hiermee volgen ze James Bond’s No Time to Die die naar het najaar op 12 november is verzet. Hiermee zal het lente/pre-zomer seizoen helaas zonder blockbusters plaats gaan vinden, hieronder de vermelding die naar media en fans is gestuurd;

To our family of Fast fans everywhere,

We feel all the love and the anticipation you have for the next chapter in our saga.
That’s why it’s especially tough to let you know that we have to move the release date of the film.  It’s become clear that it won’t be possible for all of our fans around the world to see the film this May.

We are moving the global release date to April 2021, with North America opening on April 2.   While we know there is disappointment in having to wait a little while longer, this move is made with the safety of everyone as our foremost consideration.
Moving will allow our global family to experience our new chapter together.  We’ll see you next spring.

Much love,
Your Fast Family

Bekijk hier de complete lijst welke films uitgesteld worden door coronavirus maatregelen.

Het grootste sportevenement van het jaar in America vond vannacht plaats, de Super Bowl LIV. American Football fans zijn vannacht weer opgebleven om de Kansas City Chiefs te hebben zien winnen van San Francisco 49ers met 31 – 20. Maar waar wij zoals elk jaar naar uitkijken, en dat was niet het volkslied door Demi Lovato of Jennifer Lopez & Shakira tijdens de half time show (met eerbetoon aan onlangs overleden Kobe Bryant “terwijl J-Lo’s dochter let’s get loud zingt” ), maar de trailers die tussen de commercials te zien zijn tijdens dit grote evenement.

De trailers/spots zijn kort tijdens de Super Bowl 2020 reclames, maar dat komt mede doordat ze bijna 5 miljoen per dertig seconden kosten. We zien dus Snoop Dogg voorbij komen in de Super Bowl trailer van de nieuwe Spongebob film: Sponge on the Run, Sonic the Hedgehog raast snel voorbij, Emily Blunt laat iedereen stil worden in enkele seconden van A Quiet Place Part 2. De laatste volledige Trailer van Mulan, Top Gun: Maverick en natuurlijk niet te ontbreken Scarlett Johansson in haar nieuwste film Black Widow.

We zien ook de allereerste beelden van Minions: The Rise of Gru, James bond 25e film No Time To Die, en mocht je de volledige trailer van Fast & Furious gemist hebben van het weekend nu kwam er ook nog een spot uit. Als klap op de vuurpijl kwam Disney+ met een spot met drie nieuwe titels. Bekijk ze snel allemaal hieronder terug:

Spongebob Movie: Sponge on the Run (27 mei 2020)

A Quiet Place Part 2 (20 maart 2020)

Sonic the Hedgehog (13 februari 2020)

Black Widow (1 mei 2020)

Mulan (26 maart 2020)

Top Gun: Maverick (16 juli 2020)

Minions: The Rise of Gru (29 juli 2020)

JAMES BOND: No Time To Die (2 april 2020)

Fast & Furious 9 (21 mei 2020)

Disney+ The Falcon and the Winter Soldier, Wandavision & Loki (datum onbekend 2021)

 

Altijd al een rol willen spelen in een grote serie? Casting-bureau BGT is opzoek naar acteurs voor in de nieuwe Amazon Prime, Lord of the Rings serie, en niet zomaar 1 gewoon tientallen Ork’s en Uruk-hai’s enigste wat je er voor moet doen is er goed uitzien om deze rol te kunnen spelen 😉

BGT Actors Models and Talent, een castingbureau uit Auckland gelegen in Nieuw-Zeeland, waar tevens de opnames zullen plaatsvinden is wanhopig opzoek naar een cast hiervoor, maar de specifieke voorwaarden waaraan voldaan moet worden heeft vrij hoge eisen. Zie hieronder de oproep:

Zo moet je bijvoorbeeld kleiner dan 1,52m zijn of groter dan 1,98m, maar dat is nog niet alles zo vragen ze dat je veel rimpels hebt en lenig bent maar ook dat je veel haar hebt rood of blond of onder de sproeten staat. Of je nu een paar tanden mist of overal haar hebt staan waar je je eigenlijk voor schaamt geen probleem voor deze rol. Dit alles om te besparen op de kosten voor make-up.

Wat krijg je ervoor €€€?

Natuurlijk krijg je hiervoor betaald je krijgt namelijk $200 (€180) per dag dat is niet mis voor een baan in een van duurste series ooit en het meest geliefde fantasie verhaal, en je wordt iedere dag voorzien van maaltijden dus dat is niet mis. Aanvragers moeten een werkvisum in Nieuw-Zeeland hebben; meer informatie kun je vinden op de Facebook pagina van BGT.

Whoop whoop! We kunnen nu al bijna niet meer wachten tot 21 mei 2021, want dan wordt volgens de speculerende geruchten namelijk John Wick 4 ge-released maar ook The Matrix 4! Dit betekend dat we dubbel kunnen gaan genieten van Keanu Reeves die dag, met zijn eigen eerste Keanu Day.

Het nieuws kwam afgelopen woensdag dat Warner Bros eindelijk de releasedatum van The Matrix 4 had bepaald, en fans merkten al snel dat dit op de zelfde dag zal zijn dat John Wick: Hoofdstuk 4 vooralsnog geplant staat. Daarom is het onwaarschijnlijk dat beide films uiteindelijk dezelfde releasedatum zullen behouden, namelijk als er blijkt dat er meer te verdienen valt door een film enkele weken uit te stellen wordt dat in de filmindustrie gedaan, ook de kans bestaat dat de film nog niet klaar is voor een release. Maar de fans op internet zullen blijven dromen over de naderende Keanu Day en zijn ook al super enthousiast en stellen nooit teleur als het gaat om Keanu “Day” Reeves.

Ieder jaar is het weer wachten op die succesvolle films. Hollywood levert tenslotte ieder jaar een nieuwe reeks films waar sommige fans al jaren op wachten. Ieder jaar is de collectie aan films anders dan voorgaande. Ook 2020 is hier geen uitzondering van, er zijn een aantal grote namen en zeer verwachte kaskrakers maar ook films die je niet wist dat deze uit gaan komen.

Met het film release overzicht van 2020 heb je een mooie gids, met wanneer deze films uit zullen komen in de bioscoop en van januari tot en met december hebben we ze allemaal gesorteerd, zorg er wel voor dat u dit bericht bij uw favorieten zet want er wil natuurlijk wel eens wat veranderen zoals uitgestelde datums of zelf annuleringen..

Hieronder volgt het meest recente overzicht van welke films die in 2020 zullen worden verwacht (box-office release dates 2020), op de volgende datums verschijnen:

Nieuwe Film Release Overzicht van 2020 Januari

Donderdag,9 Januari
The Grudge

The Informer

Donderdag, 16 Januari
Dolittle

Donderdag, 23 Januari
Bad Boys For Life

Donderdag, 30 Januari
The Rhythm Section

Nieuwe Film Release Overzicht van 2020 Februari
 – Donderdag, 6 Februari
Birds of Prey
(And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)
Gretel & Hansel
My Spy

Donderdag, 13 Februari
Sonic the Hedgehog
The King’s Man
Fantasy Island
What About Love
The Turning

Donderdag, 20 Februari
The Gentlemen

Woensdag, 27 Februari
Bad Trip
Emma
Bloodshot
Underwater
Like a Boss

Nieuwe Film Release Overzicht van 2020 Maart

Donderdag, 5 Maart
First Cow
The Invicible Man

Monster Problems
Onward
The Way Back

Donderdag, 19 Maart
I Still Believe
A Quiet Place: Part II

Donderdag, 26 Maart
Mulan
The Photograph

Nieuwe Film Release Overzicht van 2020 April

Donderdag, 2 April
No Time To Die

Donderdag, 7 April
The New Mutans
Peter Rabbit 2

Woensdag, 22 April
Trolls World Tour
Fatherhood

Woensdag, 29 April
Black Widow
The Lovebirds

Nieuwe Film Release Overzicht van 2020 Mei

Donderdag, 7 Mei
Covers
Greyhound
Legally Blond 3

Donderdag, 14 Mei
Scoob!
[Geen Titel] Saw
The Woman In The Window

Donderdag, 21 Mei
Fast & Furious 9
Godzilla vs. Kong

Dinsdag, 27 Mei
Sponge on the Run (Spongebob Movie)

Woensdag, 28 Mei
Artemis Fowl

Nieuwe Film Release Overzicht van 2020 Juni

Donderdag, 4 Juni
Wonder Woman 1984

Donderdag, 11 Juni
Candyman

Donderdag, 18 Juni
Soul

Donderdag, 25 Juni
In The Hights
Minions The Rise Of Gru

Nieuwe Film Release Overzicht van 2020 Juli

Donderdag, 2 Juli
Free Guy

Donderdag, 9 Juli
GhostBusters 2020
[Geen Titel] The Purge

Donderdag, 16 Juli
Bob’s Burgers: The Movie
Top Gun: Maverick

Tenet

Vrijdag, 24 Juli
Jungle Cruise

Nieuwe Film Release Overzicht van 2020 Augustus

Donderdag, 6 Augustus
The Empty Man
Infinite

Woensdag, 12 Augustus
The One And Only Ivan
Morbius
Rumble

Donderdag, 20 Augustus
Bill & Ted Face The Music

Donderdag, 27 Augustus
Spell
Escape Room 2

Nieuwe Film Release Overzicht van 2020 September

Donderdag, 10 September
The Conjuring 3

Donderdag, 17 September
Without Remorse

Donderdag, 24 September
Last Night in Soho
The Saints of Newark

Nieuwe Film Release Overzicht van 2020 Oktober

Donderdag, 1 Oktober
BIOS
Venom 2

Donderdag, 8 Oktober
Death On The Nile
Fatale

Donderdag, 15 Oktober
Snake Eyes
The Witches
Monster Hunter

Woensdag, 21 Oktober
Everybody’s Talking About Jamie

Donderdag, 29 Oktober
Halloween  kills

Nieuwe Film Release Overzicht van 2020 November

Woensdag, 4 November
The Eternals
Stillwater

Donderdag, 19 November
Happiest Season
Samartian
[Geen Titel] Amblin Project
Dune

Woensdag, 25 November
King Richard
Raya And The Last Dragon
Praise This

Nieuwe Film Release Overzicht van 2020 December

Woensdag, 9 December
Ron’s Gone Wrong

Donderdag, 17 December
Coming 2 America
West Side Story
The Croods 2

Donderdag, 24 December
News Of The World
Uncharted

Op welke film release van 2020 zit jij te wachten? Of welke juist helemaal niet, heb je toevoegingen of verwacht je dat er een bepaalde film uitgesteld zal gaan worden, laat het dan weten in de reacties hieronder.

Happy Halloween, het is weer 31 oktober en op steeds meer plaatsen komt de Halloween rage naar Nederland. Hier horen natuurlijk ook de nodige films bij voor 2019 hebben we de onderstaande Top 5 Halloween lijst gemaakt of bekijk ze in de onderstaande film:

1. Midsommar (2019)
Christian is uitgekeken op zijn relatie met Dani. Zijn vrienden stimuleren hem om het uit te maken, maar dan gooit een tragisch incident roet in het eten. Als Christian en zijn vrienden vervolgens afreizen naar een afgelegen gemeenschap in Zweden om daar de zomer door te brengen, voelen ze zich genoodzaakt om Dani mee te vragen. Eenmaal in Zweden, raakt de groep betrokken bij rituele praktijken die voor hen totaal onbegrijpelijk zijn.

2. Scary Stories to Tell in the Dark (2019)
Stella is een jong meisje dat nog steeds wordt achtervolgd door de verdwijning van haar moeder op de avond van Halloween – een incident waarvan ze vermoedt dat haar vader meer weet dan dat hij toegeeft. Jaren later zijn Stella en haar vrienden betrokken bij een Halloween-grap die verkeerd afloopt. Maar zijn ze echt in de fout gegaan of was het het werk van een wraakzuchtige geest – een vrouwelijke geest die haar enge verhalen gebruikt om te jagen op een groep tieners, wanneer ze beginnen met het onderzoeken van de verdwijning van meerdere kinderen?

3. Girl on the Third Floor (2019)
Don Koch en zijn vrouw Liz verhuizen naar een Victoriaanse woning die ze zelf gaan renoveren. Snel wordt duidelijk dat ze te veel hooi op hun vork hebben genomen wanneer ze de erbarmelijke staat waarin het huis verkeert onder de loep nemen. Het echtpaar ontdekt bovendien dat de nieuwe thuis zo zijn eigen duistere verleden met zich meedraagt.

4. In the Tall Grass (2019)
Tijdens hun tour door Kansas horen een broer en zus een jongetje om hulp roepen vanuit een veld met hoog gras. Ze besluiten het jongetje hulp aan te bieden, maar vinden al snel geen uitweg meer in het hoge gras. Daarnaast blijkt dat er iets kwaadaardigs schuil gaat in het veld.

5. 47 Meters Down: Uncaged (2019)
Vier tienermeisjes gaan duiken in een verwoeste onderwaterstad. Al snel ontdekken ze dat ze niet alleen zijn in de verzonken grotten en verandert hun avontuur in een hel. Terwijl ze dieper in het claustrofobische labyrint van de grotten zwemmen, betreden ze het territorium van de dodelijkste haaiensoorten in de oceaan.

Staat jou film niet in onze top 5 Halloween of heb je andere tips, laat het ons hieronder weten in de comments.

Jumanji staat voor een wereld vol groen en bijkomende junglegevaren. Met The Next Level leekt het erop dat de nieuwe Jumanji-film een andere richting in zou gaan slaan, in de eerdere afbeeldingen die we te zien kregen van Jumanji: The Next Level zagen we dus woestijn en besneeuwde gebieden maar hoe we dat moesten samenstellen kunnen we nu zien in de nieuwste trailer hieronder:

We zien de trailer van Jumanji 3 beginnen zoals traditioneel. De game lijkt te beginnen op de zelfde plaats als het vorige deel, hierna krijgen we actie te zien in de jungle met Ruby Roundhouse (Karen Gillan). direct hierna lijken de personages niet te begrijpen hoe ze in de woestijn terecht zijn gekomen en dat deze verandering alles te maken heeft met een beschadigde console.

Er is nog meer veranderd dan enkel het klimaat in Jumanji: The Next Level, eerder zagen we dat Danny Glover en Danny DeVito ook deel zouden uitmaken van het spel die hierna in de lichamen kruipen van Kevin Hart en Dwayne Johnson. Wegens de bugs in de console levert dit ook problemen op met de vastigheid van de personage en springen ze over en keer, zoals te zien was in de eerste trailer dat Bethany als paard in het spel verscheen.

Ook zien we Nick Jonas terug uit de eerste film Jumanji: Welcome to the Jungle en natuurlijk Jack Black die ’t geheel een komische randje geeft. Hoewel het vorige deel een enorme hit was voor Sony Pictures, en de film bijna 1 miljard dollar opleverde, zal het nu te maken krijgen met de nieuwe Star Wars film die 2 weken na de release de zalen zal betreden. Jumanji: the Next Level zal te zien zijn vanaf 5 december in de Nederlandse bioscopen.

Paramount geeft de eerste trailer van Gemini Man vrij, in de actie/sciencefiction zien we Will Smith als Henry Brogen met een soort van dubbel rol die als NSA moordenaar met pensioen wilt gaan en zijn vak niet meer wilt uitvoeren. Kijk hieronder de eerste trailer van Gemini Man.

De opdrachtgevers van Brogan zijn het niet eens met zijn plannen en wordt opgejaagt door een  jonge tegenstander, wat hij niet weet is dat zijn (ex)opdrachgevers een clone van hem hebben gemaakt waardoor deze tegenstander continu zijn stappen net voor weet te zijn, Henry moet het opnemen tegen zijn sterkere jongere versie van zichzelf of dat goed komt? Naast Will Smith die we binnenkort al zullen gaan zien in de bioscoop als de blauwe geest Genie in Aladdin, zijn er aanvullende rollen voor Clive Owen, Mary Elizabeth Winstead en Benedict Wong en zal Gemini Man vanaf 10 oktober te zien zijn in de Nederlandse bioscoopzalen.

Dubbelrol voor Will Smith in Trailer Gemini Man